torsdag 26 mars 2009

Godmorgon Världen!

Hoppas att just Din dag blir smått fantastisk och att du njuter av det härliga solskenet! Visst, det är lite kyligt ute, men jag tycker att vi alla ska glädjas åt de här årstidsväxlingarna så mycket vi bara kan.
HEJDÅÅÅ!

4 kommentarer:

  1. tacktack. men du, jag tänkte på en grej. du verkar jobba med typ kreativa saker å sånt. intresserad av form och färg. ett öga för stil. det rätta knycket, osv osv.
    Är det möjligtvis du som gjort loggan till Skinn City, på gågatan? (alternativt vet vem som gjort den.. jag måste nämligen ha en ny grafisk profil till ett "projekt").

    SvaraRadera
  2. JAA det är jag! Det är även jag som har gjort skylten till tandläkaren på Triangelen (vid blomsteraffären på hörnet).

    Vad är det för spännande "projekt" du behöver hjälp med? För jag ser ju gärna bloggen som en slags "portfolio" också, kul att du uppfattade det!

    SvaraRadera
  3. Perfekt! Jag ska berätta allt på facebookchatten nån dag! (älskar när det låter sådär, "plopp" "plopp" "plopp, plopp" "plopp" osv..)

    Tandläkarskylten förresten, tog du möjligtvis det härliga fotot också? (vet du var jag kan hitta make up-artisten förresten? behöver en till ett annat "projekt" - ett "spännande webbprojekt" faktiskt, lite sådär "spännande"..).

    SvaraRadera
  4. Det var faktiskt hans egen fru som "mejkade". Hon insisterade och han sa Ja. Sen fotade jag och det hela var mycket lyckat, tycker jag själv.

    Jag ska meddela frugan att hon ev. har ett spännande uppdrag "på G"!

    SvaraRadera