tisdag 12 maj 2009

Bara 7 dagar kvar!

Nu drar vi snart igång vårat oerhört efterlängtade Rastafariläger, äntligen!!! Den 19 maj träffas vi i rondellen Kristianstadsgatan/Södra Parkgatan där vi inledningsvis kommer ha lite "lära-känna-varandra-övningar" tillsammans med våra kunniga lägerledare som de senaste månaderna befunnit sig i rondellen för att förbereda årets läger. Det kommer bjudas på en hel del trevliga överraskningar från vår påhittiga stab! Ta med er tåliga kläder, tändstickor och något att sitta på. Har ni slagverksinstrument hemma så ta gärna med det också!

(Efter förra årets incident med överförfriskade lägerdeltagare som välte omkull rondellens ljusinstallationer i en slags dominoeffekt har vi i år valt att helt ta avstånd från alkohol och annan rusdryck. Istället kommer det enbart att erbjudas "röka" och det är såklart helt OK om ni vill ta med något sådant hemifrån.)

NYHET!
Nytt för i år är tillvalskursen "Färga i batik" som kostar 400 kr och då får ni grundkunskaperna i batikfärgning samt varsitt häfte med information. Ta med något vitt klädesplagg som ni vill batikfärga! Färg och övrigt materiel ingår.

Anmälning sker på profanera (a) gmail.com senast den 17 maj! Kursavgiften är 1200 kr och då ingår bl.a danskurs med gemensam avslutningsuppvisning inför publik, "ganja", en röd-gul-grön stickad stor mössa med fastsydda "dreadlocks", en pin med Bob Marley på, gratis medlemskap i The Church of Jah samt 20 st "fulöl".
Väl mött i rastafarins tecken, brothers and sisters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar