torsdag 7 april 2011

Hallå... Hallååå?!?!?!

Jaha.

Här ligger du och såsar mitt på blanka dagen, "slöis". Medan en annan går omkring och jobbar och betalar skatt så att såna som du ska kunna ligga här och slöa helt utan en tanke på någon annan än dig själv. Fy tusan för egoistiska typer! Jag är så less på såna som du, blir alldeles gråtfärdig och ilsken när jag tänker på hur mycket jag får slita och betala skatt, och till vilken nytta? Den svenska välfärden? Den välfärd som föder såna som dig och mer eller mindre uppmuntrar till ett sånt där slappt beteende! Fy farao!!!

"Kvack... kvack kvaaack kvaaack...!"

Va, vad sa du? Är du inte alls en "slöis"? Har du visst ett jobb? Är du VD för ett börsnoterat konsultföretag specialiserade på personal inom medicinteknik? Har du studerat på Harvard Business School? Du är hedersmedlem i Mensa? Springer GöteborgsVarvet för välgörenhet? Tar ofta hand om herrelösa kattungar och hundvalpar? Är far till 14 härliga ungar? Tycker om att baka och bjuda dina grannar på ljumma småfrallor på lördagsmornarna? Kör miljöbil med maximalt 140g/km CO2 utsläpp?

Jaha.

Isåfall ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Inte alls meningen att hoppa på dig sådär utan vidare. Jag menade inget illa. Pinigt värre!

"Kvaaack, kvack kvaaack."

Va, hörde jag fel? Du sa att du var "råpackad"? "Fullständigt tankad"? "Full som en alika"?

Jaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar