onsdag 8 april 2009

Män.


Män. Män är som kvinnor fast ändå inte. Något som direkt skiljer Män från andra är deras utseende som kan variera något oerhört. En del är hjulbenta, andra håriga på ryggen, somliga kortväxta, och vissa har skägg. Andra kanske har väldigt mycket muskler, markerad haka och utstående öron. Som sagt, det kan variera väldigt mycket. De har även ett högst synligt kön kallad "penis". (Hos en del Män syns knappt "penis" alls och då har det varit tal om bl.a tyngder och stavformade implantat. Då brukar vi kvinnor säga att storleken inte har någon betydelse och att det är hur man använder "penis" som räknas. Men det är oftast bara halvsanningar.)

Det finns många fördomar om Män, t.ex. att de är dåliga på att: städa, fälla ner toalettlocket och prata känslor, och att de är besatta av sex och inte kan vara trogna en sekund knappt. Det sägs även att de är överförtjusta i sport (precis ALL sport nästan, utan undantag), att de tycker om att tävla och att gapa högt i grupp. Det är som sagt mest fördomar och ingen vet egentligen hur det ligger till.

Ibland kan det vara riktigt bra att vara Man. T.ex. brukar man få högre lön trots att man ibland är inkompetent, man får styra och ställa lite hursomhelst i världen, man blir oftast tagen på väldigt stort allvar och så kan man vara i princip hur gammal som helst och ändå få ligga med "superläckra", unga tjejer! (Notera även att ordet Man språkligt sett är en könlös biform i tredje person singularis som alltid betecknar ett levande väsen!).

Män är även väldigt påhittiga. Det flesta av prylarna vi använder har faktiskt uppfunnits av Män! Smörkniven, hårtorken, USB-minnet, klusterbomben, papperet, hjulet etc. Vi har mycket att vara tacksamma för.

Därför tycker jag att alla vi Mansälskare nu ägnar alla Män vi känner och inte känner en riktigt varm och go tanke!

Finn 2 "fel".

2 kommentarer:

  1. Fröken E! jag hade glömt bort din blogg i några dagar för mycket. Men nu kom jag ihåg den igen! Tur det. hoppas jag kommer ihåg den sen också.

    ps. är män djur?

    SvaraRadera
  2. Jag är glad att du kom ihåg mig igen "k".
    Är vi inte alla djur?

    SvaraRadera